28 Ocak 2013 Pazartesi


Sivilce ve Akne Tedavisinde gelinen en ileri yöntem olarak bilinen Roaccutane Tedavisi, tedavi sürecinin öncesi – sürecin devamında ve süreç sonrasında dikkat edilmesi gereken pek çok detay ile daha da büyük önem kazanıyor… Denenen pek çok sivilce tedavisine göre gözle görülür yan etkilere neden olan Roaccutane Tedavisi, uygulanmaya başlamadan önce pek çok testten gerekli sonuçların elde edilmesine dayanmaktadır. Bu sebepledir ki; uzman gözetiminde olmaksızın bu ilacın kullanımına asla başlanmamalıdır. Elbette reçete dâhilinde sunulmaktadır. Ancak çevrenizde kullanımına tanık olarak, bilinçsiz bir şekilde sonuçlarını düşünmeden kullanmayın!
Cildinizde oluşan Akne ve Sivilcelerin temeli yağ birikimidir. Roaccutane’ın temelinde ise bu salgının iptali ve deride buna bağlı kuruma yatmaktadır. Öyle ki bu bütün bir metabolizmayı etki altına alan bir ilaç tedavisi olup, test sonuçları yeterli olmayan kişilerde asla kullanılmamaktadır. “Roaccutane Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz” başlıklı bu yazımızda sizlere ilk olarak; Roaccutane’ın muhakkak suretle uzman gözetiminde ve gereken test sonuçlarına göre kullanılması gerektiğini ele aldık. Elbette ki bu durum Tedavi Sürecinin Öncesi’ni ele almaktadır. Roaccutane Kullanımı ve Roaccutane Kullanımı Sonrası evrelerin dikkat edilmesi detayları ise biraz daha farklı…
Gelelim Roaccutane Kulanım Sürecine!
Bu süreç 3 ila 5 ay kadar süren sancılı bir evredir. Elbette “Sancılı” kelimesi mecazen olarak kullanılıyor burada… Vücudunuzun nem oranında gözle görülür (Dudaklarda çatlama ve yara oluşumları) sonuçlara sebep olacak olan Roaccutane Tedavisi, sıvı tüketimi ve neden olduğu sonuçların ortadan kalkması için gerekli ekstra önlemler ile yoğun ve hassas olarak da nitelendirilebilir.
Son olarak;
Elde edilen başarılı tedavi sonuçları, kişilerin cilt yağlanmasını kontrol altında tutması gereken belirli bir sürece gidişin takip ettiğini belirtebiliriz. Elbette bu süreç uygulanan tedavinin kalıcılığını sağlamak adına atılacak bir adımdır.
Roaccutane kullanan biri olarak iyi düşünün derim . Sinir sistemini alt üst ediyor.

1 yorum:

  1. Ben de roaccutane kullanıyorum ve blogumda paylaşıyorum deneyımlerımı

    YanıtlaSil